Vacature Servicemonteur

Ben jij de servicemonteur met passie voor de installatietechniek en die graag in contact komt met mensen?
Dan hebben wij de baan waar jij naar op zoek bent.


Wat houdt de functie in?


Je verricht zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van met name centrale verwarmings-, luchtbehandeling systemen en airco installaties. Je onderhoudt klantencontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Tevens maak je een inschatting en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van installatieonderdelen of vernieuwing van gehele installaties. Je werkt regelmatig in een storingsdienst en het werkgebied van deze functie is regio West-Brabant.


Taken en verantwoordelijkheden


Als servicemonteur bied je ‘eerste hulp bij cv-ongelukken'. Zodra een melding binnenkomt ontvang je de gegevens op de digitale werkbon, stap je in je moderne servicebus en rij je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en koppel je jouw bevindingen terug naar de commerciële afdeling. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is.


Wat vragen we van je?


Je bent een ervaren servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv-ketels en luchtbehandelingskasten van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus' te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.


Wat je verder meebrengt:


. Een afgeronde opleiding eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties (niveau 3);
. F-gassen diploma (koelinstallaties);
. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
. Goede communicatieve vaardigheden;
. Proactief en zelfstandig;
. Nette en ordelijke werkwijze;


Wij bieden:


Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met duizenden klanten. Je mag rekenen op collega's met liefde voor techniek binnen een bedrijf met een informele en collegiale sfeer, gericht op samenwerking en kennisdeling.
Prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Roks in te zetten!

 

Nog extra informatie nodig?

Bel Arno Snepvangers: 076 - 59 63 273 of mail je vragen naar arno@roksinstallatietechniek.nl.

 

 

U bevindt zich hier: Vacature Servicemonteur »