"“Ik vertrouw volledig op Roks” "

"“Ik vertrouw volledig op Roks” "<br />

Toen Jack Heijmans een bedrijfspand kocht en dat wilde opdelen om te verhuren aan ZZP'ers en kleine ondernemers, moest hij het hele pand voorzien van nieuwe installaties. Hij koos daarbij voor Roks Installatietechniek. Naar volle tevredenheid.

"Mijn pand bestaat uit vijf verdiepingen van ieder 500 vierkante meter. Die verhuur ik als kantoorruimte aan ZZP'ers en kleine bedrijfjes. Om efficiënt te kunnen werken, heb ik ervoor gekozen om niet het hele gebouw in één keer te verbouwen, maar per verdieping. Steeds als ik een verdieping verhuurd heb, starten we met het verbouwen. Inmiddels zijn we ongeveer een jaar bezig en is de vierde verdieping bijna klaar. Hopelijk is ook de laatste verdieping snel verhuurd."

 

Systemen

Deze manier van werken vergt wat van de in te bouwen systemen, maar ook van de manier van werken. "We hebben de basis voor alle systemen in het hele pand natuurlijk wel in één keer gelegd, de ventilatie bijvoorbeeld is voor alle vijf de verdiepingen al aangelegd. Ook de renovatie van de stookruimte was eenmalig. Maar de details, zoals de airco, leggen we per verdieping aan, afhankelijk van hoe groot de kantoorruimtes worden."

Deskundig advies

Heijmans heeft voor Roks gekozen op basis van vertrouwen. "Ik heb natuurlijk wel meerdere offertes aangevraagd en eerlijk is eerlijk, Roks was niet de goedkoopste. Maar het was wél de enige partij die ik deze klus toe kon vertrouwen. Ze dachten écht mee en gaven een compleet, deskundig advies."

 

Soepele samenwerking

Ook in de uitvoering verloopt de samenwerking met Roks soepel, vertelt Heijmans. "Het is een behoorlijke klus en het was voordat we begonnen nog even spannend of wat wij wilden, bouwkundig wel zou kunnen - maar gelukkig bleek het geen probleem. Op de momenten dat Roks hier bezig is, zijn ook vaak andere mensen aan het werk, zoals elektriciens of loodgieters. De samenwerking verloopt prima."

 

Vakmanschap en service

Heijmans is nog altijd blij met zijn keuze voor Roks. "Ik ben heel tevreden met de manier waarop alles is aangelegd. Natuurlijk is het afstellen en inregelen in het begin even wat werk, maar nu het eenmaal draait, werkt alles gewoon prima. En mocht dat even niet het geval zijn, dan vertrouw ik volledig op het vakmanschap en de service van Roks om het op te lossen!"

Maximale flexibiliteit, optimaal rendement

U bevindt zich hier: Referenties » Maximale flexibiliteit, optimaal rendement »