"Onze betrokkenheid bij de realisatie van het duurzame Homeforme concept was iets dat perfect in ons straatje past en een project waar we met trots op terugkijken!"

"Onze betrokkenheid bij de realisatie van het duurzame Homeforme concept was iets dat perfect in ons straatje past en een project waar we met trots op terugkijken!"<br />

Als installatiebureau is duurzaamheid iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Onze betrokkenheid bij de realisatie van het duurzame Homeforme concept was dan ook iets dat perfect in ons straatje past en een project waar we met trots op terugkijken.
 

Comfortabel wonen en slim bouwen in één

Het project betrof een bijzondere woning in Rijsbergen voor Marjolein van Vorstenbos en René Pijnenburg. Hun wens was om een huis op een bosrijke locatie te realiseren dat de dialoog aangaat met het landschap en waarin een gevoel van ruimte, rust en vrijheid heerst. Daarnaast moest de woning duurzaam, energiezuinig en onderhoudsvrij zijn. Kortom: een uitdaging voor ons en andere regionale professionals die bij het project betrokken waren om comfortabel wonen te combineren met slim bouwen.

Homeforme - woon- en bouwconcept van de toekomst

De insteek van het project ging verder dan enkel het realiseren van een woning. Het was voor alle betrokkenen duidelijk dat het hier ging om een nieuw woon- en bouwconcept dat naadloos aansluit bij de huidige vraag vanuit de markt. Binnen dit bouwproject heeft Roks Installatietechniek de aanleg en integratie van de waterinstallaties volledig voor zijn rekening genomen en zodoende bijgedragen aan de realisatie van het concept Homeforme dat op 2014 op de markt komt.

Dit concept staat voor een strakke en eigentijdse woning die geïnspireerd is op de klassieke vorm en binnen korte tijd gerealiseerd kan worden. Zo is de pilot-woning van Marjolein van Vorstenbos en René Pijnenburg binnen vier maanden gerealiseerd en is de verwachting dat dit in de toekomst nog sneller kan.

Wij zijn als installatiebureau dan ook trots dat we bij hebben gedragen aan het bouwen van de toekomst en uitermate tevreden met het eindresultaat.

Meer weten? Kijk ook eens bij onze installatietechniek diensten of kijk voor meer informatie over Homeforme op www.homeforme.nl.

Installatietechniek met een duurzaam tintje met het Homeforme concept

U bevindt zich hier: Referenties » Installatietechniek met een duurzaam tintje met het Homeforme concept »