"\"Snel reageren en meedenken is de kracht van Roks Installatietechniek.\""

"\"Snel reageren en meedenken is de kracht van Roks Installatietechniek.\""<br />

"Kenmerkend voor Roks is dat ze snel handelt bij problemen zoals een lekkage en/of storing. Bij spoed staat ze direct op de stoep. Roks stuurt zoveel mogelijk dezelfde monteur. Deze kent inmiddels goed de ins- en outs van ons bedrijf. Dat is erg belangrijk in de farmacie, want er gelden in deze branche bepaalde richtlijnen. De medewerkers van Roks weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan.

Wij werken al 18 jaar met Roks samen. Roks verzorgt voor ons de installatie, reparatie, uitbreiding, onderhoud en controle van een aantal gebonden installaties, zoals waterleidingen, afzuiging, ventilatie, koeling en verwarming. Zowel op onze productielocatie als in het magazijn en op kantoor.

Roks is voor ons een betrouwbare leverancier. Wanneer er problemen zijn op ventilatiegebied kunnen wij altijd om raad en advies vragen. Enige tijd geleden heeft Roks een nieuw ventilatiesysteem geplaatst. De afspraken hierover zijn goed verlopen en binnen een zeer kort tijdsbestek heeft Roks deze installatie opgeleverd.

Roks heeft voor Tjoapack de gehele waterinstallatie op tekening gezet. Bij wijzigingen in de installaties passen ze dit ook direct op de tekening aan, zodat wij altijd beschikken over een up to date versie, wat ook weer goed aansluit op het beheersplan Legionellapreventie. Hierover wordt goed meegedacht."

 

Eric Haneveer; Hoofd technische dienst bij Tjoapack

U bevindt zich hier: Referenties » Eric Haneveer; Hoofd technische dienst bij Tjoapack »