Contact

Installatieprojecten Roks

Installaties in alle soorten en maten
 


Van een luxe woning tot een chocoladefabriek en van het kantoor van een ICT-dienstverlener tot een groothandel in agrarische producten. Onze installaties zijn in uiteenlopende bedrijven en huizen terug te vinden. Al die verschillende projecten hebben echter één ding gemeen: de installaties zijn volledig op maat ontworpen, zodat ze precies voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Bekijk hier een greep uit onze projecten en laat u overtuigen van de kracht van Roks Installatietechniek.

 • Klimaatbeheersing

  Jacobs Elektro

  Jacobs Elektro Groep is sinds 1955 een begrip in Breda en omstreken. Het familiebedrijf wordt inmiddels bestuurd door Manfred Jacobs, de derde generatie. Wat begon als een bedrijf in wit- en bruingoed en verlichting, is anno 2015 een elektrotechnisch installatiespecialist van formaat. De medewerkers draaien hun hand niet om voor ingewikkelde klussen en werken voor klanten met klinkende namen als McDonalds en Jardin. Bij een modern bedrijf, hoort een modern gebouw. Dat is er gekomen; pas geleden opende Jacobs Elektro Groep de deuren van een ruim pand dat van alle gemakken is voorzien, gelegen op bedrijventerrein Het Minervum in Breda.

 • Klimaatbeheersing

  Schouw Informatisering

  “De kracht van Roks: Oplossingen op maat bedenken.”

  Schouw Informatisering, een full service IT-partner voor voedingsmiddelenbedrijven, was tot een jaar geleden nog gevestigd in twee naast elkaar gelegen panden aan de Bredaseweg in Etten-Leur. In december 2016 ging een langgekoesterde wens van oprichter en CEO John Schouw in vervulling toen het hele bedrijf verhuisde naar één nieuw, eigen pand aan de overkant van de Bredaseweg. De technische installaties in dat pand zijn door Roks Installatietechniek ontworpen en geïnstalleerd.

 • Airconditioning

  By-Bar

  “Het werd al na een kwartier koeler op kantoor!”

  Sinds enige tijd heeft het van oorsprong Amsterdamse mode- en accessoirelabel BY-BAR een nieuw hoofdkantoor in Breda. Tijdens een van de warmste dagen van het jaar installeerde Roks hier drie nieuwe airco's, die ervoor zorgen dat de medewerkers van BY-BAR nu in een heerlijk koele ruimte hun werk kunnen doen.