Contact

Experts in installatietechniek

Wij zijn Roks Installatietechniek

Kijk naar wat een klant écht nodig heeft. En vervolgens een oplossing ontwerpen die daar perfect bij past. Dát is wat Roks Installatietechniek al dertig jaar doet.

Ruim dertig jaar geleden begon Roks Installatietechniek als een loodgietersbedrijf. Hoewel we dat nu bij sommige van onze particuliere klanten nog steeds doen, is onze focus in de loop der jaren verschoven van loodgieterswerk naar complete installatie-oplossingen voor bedrijven en instellingen. We denken graag mee en dat doen we het liefst al vanaf het moment dat (ver)bouwplannen nog op de tekentafel liggen. Zo kunnen we een installatie ontwerpen die naadloos past bij een gebouw en bij de functie die dat gebouw heeft. Daarbij schuwen we innovatie niet. We houden ons bijvoorbeeld al sinds 2008 bezig met warmtepomptechniek. Wij geloven niet in het toepassen van standaardproducten. Daarom zijn nagenoeg al onze oplossingen custom-made. Een chocoladefabriek heeft immers een andere installatie nodig dan een ICT-bedrijf of een school. Wij weten dat elke klant anders is. Bij ons bent u dan ook geen nummer, maar een persoon met unieke wensen en eisen. Wij leveren u wat ú nodig heeft – en niet wat wij graag willen verkopen. Bovendien zorgt onze perfecte service ervoor dat uw installatie een lange levensduur heeft en u optimaal comfort geeft. Dát is het vakmanschap van Roks.

 

Installatieoplossingen

Wij bieden installatieoplossingen op het gebied van:

  • Warmtepomptechnieken
  • Verwarming
  • Klimaatbeheersing
  • Airconditioning
  • Luchtbehandeling
  • Ventilatie

Vakkundig en vertrouwd in installatietechniek

Onze specialisten van de service- en onderhoudsdivisie nemen de zorg voor u uit handen en staan voor u klaar met installatietechnische oplossingen in de regio Bergen op ZoomBredaEtten-LeurRoosendaal en Tilburg. Roks Installatietechniek werkt voor projectontwikkelaars, aannemers, scholen en bedrijven. Bij Roks vindt u de beste merken en ervaren medewerkers.

Roks Installatietechniek heeft een lidmaatschap bij VNI.

 

  • U bent voor ons een mens en geen nummer

  • We leveren precies de oplossing die u nodig heeft

  • Onze medewerkers zijn vakbekwaam en representatief

Over roks_1.jpg

Certificeringen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Uw installatie moeten goed én veilig zijn. Wanneer u kiest voor Roks, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland.

Kernwaarden

Betrokken en persoonlijk

Voor ons bent u een mens en geen nummer. We vinden het belangrijk om u én uw behoeften te leren kennen en we bouwen graag een jarenlange relatie met onze klanten op.