Overname Warmte en Koeltechniek Dennis Roovers

Overname Warmte en Koeltechniek Dennis Roovers

Roks Installatietechniek neemt Dennis Roovers Warmte en Koeltechniek over

Per 1 april 2019 neemt Roks Installatietechniek de klanten en werkzaamheden over van Dennis Roovers Warmte en Koeltechniek uit Prinsenbeek. Wij informeren u graag over deze overname.

Aan het roer van Dennis Roovers Warmte en Koeltechniek staat John Roovers. Gedurende een langdurende en slepende ziekte, werd het voor John Roovers steeds duidelijker dat het runnen van het eigen bedrijf een (te) grote opgave was. Voor John was het uitblijven van medisch herstel dan ook de drijfveer om op zoek te gaan naar waarborging van de continuïteit van zijn bedrijf.

Overname klanten en werkzaamheden
John Roovers heeft in Roks Installatietechniek een waardige opvolger gevonden. Er hebben diverse gesprekken plaatsgevonden tussen John Roovers en Jan Oprins, directeur/eigenaar van Roks Installatietechniek. Op basis van goede en heldere afspraken neemt Roks Installatietechniek per 1 april 2019 alle service- en onderhoudsverplichtingen van Dennis Roovers Warmte en Koeltechniek over. Voor klanten van het installatiebedrijf uit Prinsenbeek verandert er nagenoeg niets. Ook de medewerkers zullen hun werkzaamheden voortzetten onder Roks Installatietechniek, onder wie Cinthy Roovers.

Vragen over de overname?
Heeft u vragen over deze overname, dan horen wij dit graag. U kunt contact opnemen met Jan Oprins via telefoonnummer 076 - 59 63 273 of mailadres jan@roksinstallatietechniek.nl. Voor vragen over producten, onderhoud of reparaties neemt u contact op met de medewerkers van de servicedienst, bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer.

 

U bevindt zich hier: Onze vacatures » Overname Warmte en Koeltechniek Dennis Roovers »