Onze vacatures

Passie voor techniek? Wij zijn op zoek naar jou!

Familiebedrijf Roks Installatietechniek uit Rijsbergen is ruim dertig jaar geleden opgericht. Wij werken voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers in regio Breda. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professioneel installatiebedrijf met bijna dertig medewerkers. Momenteel staan wij aan de vooravond van een nieuwe groeispurt.

Kwaliteit, kennis en menselijkheid
Bij Roks Installatietechniek draait alles om kwaliteit, kennis en menselijkheid. Met name de kennis is wat ons bedrijf bijzonder maakt. In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, werken er bij ons een groot aantal vakspecialisten. Monteurs en technici met een brede kennis, die zelfstandig werken aan de totstandkoming van complete projecten. Dat maakt werken bij ons éxtra leuk. Als je ergens aan begint en je kan het ook afmaken, dan ben je trots op wat je gepresteerd hebt!

Vakmensen gezocht
Aan klanten heeft Roks Installatietechniek geen gebrek. Voor ons ligt de grootste uitdaging in het vinden van nieuwe medewerkers. Binnen alle lagen van het bedrijf zoeken wij gepassioneerde vakmensen, zoals calculators, servicemonteurs, installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en servicetechnici. Ongeacht jouw leeftijd, achtergrond of diploma's zijn wij op zoek naar jou! Sluit je vandaag nog aan bij Roks Installatiebedrijf.


Passie voor techniek? Roks Installatietechniek zoekt jou!

Als allround installatiebedrijf werkt Roks Installatietechniek uit Rijsbergen voor bedrijven en particulieren in de regio Breda. We groeien hard en dat komt door onze aanpak, waarin kennis, kwaliteit en menselijkheid centraal staat. Dat zorgt voor tevreden klanten én medewerkers. Bij Roks Installatietechniek is het fijn werken, want wij bieden een goede sfeer, veelzijdig werk, een mooi salaris en échte perspectieven. Kom eens praten!

Bedrijfsleider
Medio 2019 komt er een vacature bij Roks Installatietechniek voor een ervaren bedrijfsleider. We zoeken een sympathiek, sociaal en betrouwbaar persoon, met de ambitie om operationeel directeur te worden. Een ondernemer in spe, dus. Iemand die zich thuisvoelt in onze platte organisatie. Als bedrijfsleider van Roks Installatietechniek beschik je over natuurlijke leiderschapskwaliteiten en heb je je managementsporen ruimschoots verdiend. Je zorgt voor een soepele interne organisatie, snapt hoe je mensen motiveert en hoe je groei faciliteert.

Monteurs
Ben je een servicemonteur, installatiemonteur, onderhoudsmonteur of servicetechnicus? Roks Installatietechniek zet de deur wagenwijd voor jou open. Tenminste, als techniek helemaal je ding is. Als je gedreven bent en passie hebt. Als je een vakman bent (of wilt worden) die trots is op z'n projecten en dat graag met anderen deelt. Je werkt voor bedrijven, particulieren of allebei. Net waar je interesses liggen. Met de energietransitie die in volle gang is, kun je bij ons nog veel leren. Dat moet je willen én leuk vinden, natuurlijk.

Calculator
Voorgekauwde uitwerk opdrachten of constructief meedenken? Als het laatste je voorkeur heeft, zit je goed bij Roks Installatietechniek! Wij zoeken een meedenker die ook op locatiebezoek gaat en praat met de klant. Met verstand van verschillende disciplines. En met de kennis en ervaring om nóg betere installaties te maken. Bij Roks Installatietechniek werk je veel voor vaste klanten. Wij zetten in op kwaliteit en niet op kwantiteit. Dus niet tien calculaties maken, waarvan er één of twee doorgaan. Maar wel samenwerken aan een doordachte en perfect doorgerekende installatie voor loyale opdrachtgevers.

Kom eens praten!
Voor alle functies geldt dat persoonlijkheid en ervaring belangrijker zijn dan leeftijd, ervaring en diploma's. Als jij een mensenmens bent met een passie voor techniek en de wil om te blijven leren, dan pas je bij Roks Installatietechniek. Neem contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bel naar Jan Oprins, directeur/eigenaar van Roks Installatietechniek. Bereikbaar via telefoonnummer 06 - 86 87 88 10 of mailadres jan@roksinstallatietechniek.nl.

 

 

U bevindt zich hier: Onze vacatures »