Contact

Optimalisatie installatie in huis

Installaties voor uw luxe woning

Echt thuiskomen 
 

Uw huis moet de plaats zijn waar u zich thuis voelt. Waar het meteen comfortabel aanvoelt als u binnenkomt. En waar u erop kunt vertrouwen dat verwarming, koeling en uw sanitair prima in orde zijn. Zeker bij een luxe woning vereist dat maatwerk.

Gelukkig is Roks Installatietechniek al decennialang expert op het gebied van loodgieterswerk en installatietechniek. We hebben al honderden luxe woningen voorzien van een installatie op maat, waarbij we verder kijken dan alleen verwarming en koeling. Ook een zwembad, bijgebouw of bedrijfsruimte aan huis betrekken we in het ontwerp van de installatie.

Ontzorging

Ontwerp, aanleg én onderhoud

Wij leveren kwaliteit tegen een goede prijs. We ontwerpen voor u een toekomstbestendige installatie en de medewerkers die deze aanleggen zijn representatieve vakmensen, die uw woning behandelen alsof die van henzelf is. Bovendien kunt u ook het onderhoud volledig aan ons overlaten.  

Warmtepomptechniek

Klaar voor de toekomst

In nieuwe woningen zijn gasaansluitingen niet meer toegestaan en ook bestaande woningen worden langzaam maar zeker afgekoppeld van aardgas. Gelukkig kan Roks Installatietechniek met u meedenken over een alternatief. Wij zijn al jarenlang actief in warmtepomptechniek en kunnen voor u een toekomstbestendige, duurzame installatie ontwerpen die u precies het comfort biedt dat u wenst.