Contact

Maatwerk

Installaties voor productieomgevingen

Uw proces staat voorop

Een chocoladefabriek stelt andere eisen aan temperatuur en luchtvochtigheid dan een aardappelgroothandel. Daarom heeft iedere productieomgeving een unieke installatie nodig. Bij Roks Installatietechniek begrijpen we dat. Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar leveren alleen maatwerk. Precies passend bij uw bedrijf en uw processen.

Betrek onze experts in een vroeg stadium bij uw nieuwbouw- of renovatieplannen. Dan kunnen we met u meedenken en voor u een installatie ontwerpen die niet alleen nu, maar ook in de toekomst zorgt voor een goed binnenklimaat. Bovendien kunnen we, dankzij innovatieve technieken zoals warmtepomptechniek, uw pand toekomstbestendig maken. Zodat uw pand niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar nog een prettige en comfortabele plek is om te werken.

Ontzorging

Ontwerp, aanleg én onderhoud

Met een installatie van Roks bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een goede prijs. En dat jarenlang. Want uw installatie moet u gedurende de hele levensduur voorzien van comfort en een prettige werk- of leefomgeving. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse onderhouds- en servicecontracten.

Maatwerk

Totale oplossing voor uw bedrijf

Wij kunnen voor uw bedrijf een complete installatieoplossing ontwerpen en aanleggen. Inclusief zaken als persluchtinstallaties, loodgieterswerk, ventilatie en natuurlijk verwarming. Eigenlijk is het aanleggen van elektra het enige dat we níet doen. Zoekt u een partner die samen met u een duurzame en toekomstgerichte installatie ontwerpt? Kies dan voor Roks.