Contact

Goed en comfortabel

Een comfortabele werkomgeving

In een kantoor is het belangrijk dat uw medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen doen. Dat ze voorzien worden van voldoende frisse lucht, dat de temperatuur zowel in de zomer als in de winter aangenaam is én dat zaken als luchtvochtigheid goed zijn geregeld. Dat kan een flinke uitdaging zijn, want uw serverruimte vergt een ander binnenklimaat dan uw vergaderzalen. Gelukkig is voor Roks Installatietechniek geen enkele uitdaging te groot. Wij ontwerpen de ideale installatie voor uw kantoor én zorgen voor aanleg en onderhoud.

Gaat u een nieuw kantoor bouwen? Betrek onze experts dan in een vroeg stadium bij uw plannen. Dan kunnen we met u meedenken en voor u een installatie ontwerpen die ruimte én kosten bespaart. Bovendien kunnen we, dankzij innovatieve technieken zoals warmtepomptechniek, uw pand toekomstbestendig maken. Zodat uw pand niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar nog een prettige en comfortabele plek is om te werken.

Ontzorging

Ontwerp, aanleg én onderhoud

Met een installatie van Roks bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een goede prijs. En dat jarenlang. Want uw installatie moet u gedurende de hele levensduur voorzien van comfort en een prettige werk- of leefomgeving. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse onderhouds- en servicecontracten.

Maatwerk

Totale oplossing voor uw bedrijf

Wij kunnen voor uw bedrijf een complete installatieoplossing ontwerpen en aanleggen. Inclusief zaken als persluchtinstallaties, loodgieterswerk, ventilatie en natuurlijk verwarming. Eigenlijk is het aanleggen van elektra het enige dat we níet doen. Zoekt u een partner die samen met u een duurzame en toekomstgerichte installatie ontwerpt? Kies dan voor Roks.