CV Ketels

CV Ketels

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een cv-ketel? Vanuit een cv-ketel wordt de warmte via een buizennetwerk door een huis verspreid. Er zijn verschillende soorten ketels, nl: hr-ketels, combiketel en conventionele cv-ketels.
HR- ketels zijn zuinig in gebruik en zorgen voor comfort en warmte in uw huis. Combiketels zorgen zowel voor warmte in uw huis als voor de warmwatervoorziening. Conventionele ketels hebben een lager rendement, doordat een gedeelte van de energie afgevoerd wordt via de schoorsteen. Naast bovengenoemde ketels kunt u ook kiezen voor een gevelkachel.

Naast de aanschaf van een ketel kunt u bij Roks Installatietechniek ook terecht voor de service en het onderhoud van uw ketel. Bij problemen staan onze service- en onderhoudsmedewerkers 7 dagen per week voor u klaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen.


Roks Installatietechniek selecteerde voor u de beste merken. Samen met ons vakmanschap en onze goede service kunt u rekenen op een product dat voor jarenlang gebruiksplezier zorgt. Neemt u voor een uitgebreid advies contact op met een van onze medewerkers.

Kies hieronder een merk:

- Nefit
- Bosch

U bevindt zich hier: Installatietechnische diensten » Roks Installatietechniek