Centrale verwarming

Centrale verwarming

Installatie van uw centrale verwarming

Door het klimaat in Nederland kunnen we niet zonder centrale verwarming. Waar moet u op letten voordat u een cv-installatie aanschaft en welke installatie is geschikt voor uw woning of bedrijf? Hoeveel radiatoren heeft u nodig en wat moet de capaciteit zijn? Wij adviseren u hier graag over. U kunt bij Roks Installatietechniek terecht voor het vernieuwen en onderhouden van uw cv-installaties. Als service bieden wij onderhoudscontracten aan, waarbij wij jaarlijks contact met u opnemen.

Wij installeren centrale verwarming, ketels, radiatoren, regelapparatuur en vloerverwarming voor particulieren. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor ketels, luchtverwarmers, vloerverwarming, stralingspanelen en industrieboilers. Wij adviseren u graag over de juiste cv-installatie voor uw huis of bedrijf. Wij bieden u keuze uit verschillende systemen en producten.

Wij leveren onze producten en diensten zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Uw CV ketel installeren wij in de regio Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Tilburg.

U bevindt zich hier: Installatietechnische diensten » Roks Installatietechniek