Installatietechnische diensten

Jarenlange ervaring, goede service en een vertrouwd gezicht in de regio. Roks installatietechniek biedt oplossingen en ondersteuning op het gebied van installatietechniek voor bedrijven.

 

Installatietechnische oplossingen voor bedrijven


Voor de zakelijke markt hebben wij de kennis en kunde in huis om u als bedrijf te adviseren en ondersteunen op het gebied van installatietechnische oplossingen.

 

Expert in installatietechniek

Wij werken met de beste merken en ervaren medewerkers. Onze service- en onderhoudsmedewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar. Roks Installatietechniek hecht veel waarde aan service. Roks biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor bijvoorbeeld het onderhoud aan uw CV-ketel en neemt u daarbij de zorg uit handen. Wij nemen een maal per jaar contact met u op en komen op een voor u geschikt moment langs voor uw ketelonderhoud. Zo bent u verzekerd van een veilige ketel en een jaarlijks terugkerende servicebeurt.

Roks Installatietechniek biedt u een scala aan merken zoals Sphinx, Grohe, Sealskin, Nefit, Bosch, Daikin en nog veel meer. Bekijk ons producten- en dienstenoverzicht op het gebied van installatietechniek.

Onze merken hebben wij geselecteerd op kwaliteit, design, functionaliteit, veiligheid en comfort. Samen met ons vakmanschap en onze goede service kunt u rekenen op een product dat voor jarenlang gebruiksplezier zorgt.

Tjoapack

"Snel reageren en meedenken is de kracht van Roks Installatietechniek."

Perfetti Van Melle

"Roks is een flexibele en betrouwbare partner waar wij graag zaken mee doen."

 

Meer informatie?

Vul ons contactformulier in.

Of bel naar

076 - 59 63 273

U bevindt zich hier: Installatietechnische diensten » Roks Installatietechniek